söndag 13 december 2015

Sjunde raka!

Halva serien avklarad för vår del och sjunde raka segern inkasserades igår.
Det blev ingen speciellt het match som senast mot Häljarp. Munka spelar väldigt diciplinerat försvarsspel och bjöd på väldigt lite. Vårt passningsspel och tempo var alldeles för dåligt i dom två första perioderna för att hota tillräckligt. I den tredje växlar vi upp rejält och lånar knappt ut bollen. 14-1 i skott i sista och ett helt annat fart i allting och segern blir till slut helt rättvist. Riktigt roligt att se att vi håller bollen i princip hela tiden efter vårt 3-1 mål. Nu är det en match kvar innan uppehållet och då ska vi göra vad vi kan för att ta revanch för förlusten i premiären mot Malmhaug. Då visade vi alldeles för stor respekt i den första perioden och det kostade oss poäng den gången.