måndag 4 oktober 2010

Mini-referat

Mini-referat av undertecknads pappa (hämtad från hans blogg, mina föräldrar är väldigt uppdaterade med internet- och bloggvärlden..)

Innebandy var det som stod på schemat. 16.30 började matchen mot IBK Finn från Lund, nykomling i Div 2. Finn börjar matchen bäst och tar ledning med både 1-0 och 2-0 innan FCH vaknar till liv . Mia som stod i målet för dagen börjar matchen lite nervöst och har lite otur på något av målen i början av matchen men spelar upp sig i takt med att övriga laget vaknar till liv.

Matchen böljar fram o tillbaka och man följs åt målmässigt in i tredje perioden. 5-5 är resultatet med ca 5 min kvar när FCH frispelar en av sina spelare som från mittplan bara drar ifrån sin uppvaktning och stänker dit ledningsmålet till 6-5! Finn tar ut sin målvakt sista 2 min men FCH spelar mycket taktiskt och fysiskt bra mot slutet och resultatet står sig, alltså vinst 6-5!

Alltid härligt att gå segrande ur sådana här spännande matcher. Nu hoppas vi att dom går stärkta efter detta för på söndag 10 oktober kommer man för att möta Röke i Tyringe, Mias moderklubb. Dessa matcher betyder ju alltid lite extra åtminstone för Mia. Lite svårare för mamma o pappa som följt Mia i Röke-dressen under många år men nu är det FCH som gäller. Så FCH KÖR HÅRT OCH GÅ FÖR VINST !!


#89 

1 kommentar:

#8 sa...

Vad kul att få ett lite annorlunda inlägg!! Tack för support o välkomna i blåsvart på söndag :)