onsdag 17 augusti 2011

En liten uppdatering

En liten uppdatering kommer nu här i snabba drag. Sedan sist har vi hunnit spela träningsmatch mot FBC Engelholm, vara med i Båstad Outdoor Open och spela utomhuscup i Råbocka.

Matchen mot FBC Engelholm gick över förväntan och vi spelade 3-3 mot dem. Vi stod upp riktigt bra trots endast tio-elva utespelare och stundtals spelade vi runt bollen oerhört fint! Sista perioden vann vi, vilket naturligtvis ger plus i kanten!

I Båstad Outdoor Open gick det sämre, då vi förlorade alla matcher. Dock var 2 av 3 matcher mot elitserielag.. Men det är ju en utmaning i sig att möta så pass bra lag. Ett av lagen vi hade i vår grupp gick ända till final så det var kanske inte så konstigt att vi spelade 7-0 mot dem, eller? Även om matcherna inte gick särskilt bra är Båstad ändå en turnering där laget kan svetsas samman. Det som var lite synd, kan jag tycka, var att vi inte var särskilt många som sov över. Det är ju en del av turneringen, att kunna umgås med laget dygnet runt under en helg!

I Råbocka Outdoor Cup hade vi två lag med, pga att matcherna endast spelades med 3 man + målvakt på plan. Båda lagen tog sig till kvartsfinal i A-slutspelet vilket ändå är ett bra resultat!

På lördag väntar träningsmatch mot Landskrona, därefter ska det även spelas träningsmatch mot Häljarp den 4 september och helgen efter det bär det av mot hemlig destination då det vankas träningsläger. Kommer bli en spännande tid framöver för vårt kära damlag!

Ses imorgon på träningen laget! Hoppas på fler spelare än vad vi var i måndags... Tagga!

/ #89

Inga kommentarer: