söndag 7 april 2013

Häljarp kvar i tvåan!

Det såg ut som en lugn söndag i Häljarp. 3-0 hade hemmalaget efter första matchen. 1-0 kom tidigt och Malmö kändes inte ens nära dom första 19,5 minuterna. Häljarp kvitterade till 2-2 trodde alla men målet blev bortdömt varpå Malmö skickade upp bollen och gjorde 1-3 med 14 sekunder kvar av första perioden. I den andra perioden blev Häljarp alldeles för passiva och Malmö satte 4-1 och Häljarp var rejält skärrade. Totalt 4-4 och helt öppet.
2 mål på 1,5 minut gav hemmalaget 6-4 totalt.
Vars 2 mål i sista gjorde slutställningen till 8-6 till div 2-laget som kändes som numret större när dom slutade fegspela.
Malmö får ladda om för en extra kvalrunda.
I morgon är det dags för oss att inte vara fega utan ta tag i matchen direkt till skillnad från senast. Fortsätter vi där vi slutade i onsdags så blir det intressant att se om Örkelljunga har bättre ork än i förra matchen.
Vi har en pigg träning i fredags bakom oss och alls verkar rejält sugna på framgång.