fredag 19 april 2013

Säsongen snart helt slut!

Denna helgen spelas det en massa matcher i Skånemästerskapen och sedan är det bara en tävlingsmatch kvar denna säsongen i Skåne. På tisdag avgörs det vem som blir lag nummer 12 i damernas div 2 nästa säsong.
5-5 slutade första mötet efter att Malmö U lett med 3-0 efter första perioden. Örkelljunga visade moral och kämpade sig ikapp och tog även ledningen med 5-4 innan Malmö kvitterade i slutet.

Matchfakta här

Malmös förstalag  avslutade en fantastisk säsong med ännu en vinst, denna gången i DM-finalen mot div 1-laget Södra Dal. Malmö har alltså vunnit alla matcher denna säsongen, imponerande.

Matchfakta här

Nästa säsong i tvåan känns som den mest öppna på länge.
Efter att både Malmö och Engelholm krossat allt och gått upp så blir det givetvis öppnare i toppen.
Att tippa en tabell redan nu är givetvis ren spekulation men gissar att Kävlinge och Hjärnarp kommer att bli favoriter när serien drar igång.
En massa lag kommer att fightas därunder medan nykomlingarna förmodligen slåss för att klara sig kvar. Det kommer att bli tre nykomlingar. Åstorp och Burlöv är klara och den sista platsen tas av segraren i Malmö på tisdag.

Två spelare från FCH, Oliver Johansson och Jonte Olsson kom med i truppen till U 19 VM som avgörs i Hamburg i maj, grattis till bägge.



1 kommentar:

Anonym sa...

när presenterar ni er nye damt tränare.. det är mycket om herrar hit o dit???