måndag 7 juli 2014

USM!

Förra veckan innebar rekord för bloggen. Aldrig tidigare har så många läst nyheter om FCHs Damlag. Nyheten om att Scott var klar syntes på FCHs hemsida, på HD och till och med på Innebandymagazinet som länkade sina läsare hit. Alltid kul när det är flera hundra fler som läser än vad som är normalt. 
Nästa vecka är det dags att gå in i hallen igen för fösta gången på några månader, gissar att det är många som ser fram emot det. Hittils har vi "bara" varit i Pålsjö och tränat löpning och fys men precis som Ida skrev på vår Facebook-grupp ikväll så är jag riktigt imponerad av inställningen hos alla. Alla kör på och även om det är tufft så kämpas det på och det är ingen som viker ner sig.
Extra skoj att se att det är flera av dom yngsta som ligger först i spåret. 
Någon av dagarna 12-14 september är det dags för Ungdoms SM för 16-åringar. Tror att många FCHare kommer att vara bättre tränade än någonsin när det är dags.
Vår grupp kommer att spelas i Höganäs och motståndare förutom hemmalaget är Engelholm och IBK Vöikers från Växjö. Ska bli spännande att följa. Hoppas många följer med och stöttar.

Inga kommentarer: