fredag 27 juni 2014

Cornelia Scott till FCH!

Dagens glada nyhet för alla FCH-supportrar är att Cornelia Scott är klar för klubben. Cornelia började sin karriär i Åby från Klippan. Jag såg henne första gången för knappt 10 år sedan när hon spelade i Åstorp i Div 1. Hon var inte gammal på den tiden men hon var verkligen en spelare som syntes och tog för sig på ett härligt sätt redan då. När Åstorp åkte ur fortsatte hon i Engelholm. Hon har varit med att spela några säsonger i Elitserien med Engelholm och har även spelat i Sveriges U19 landslag. Därefter har hon spelat två säsonger i Schweiz och en säsong i Warberg Div 1 och nu kommer hon närmast från en ny runda i Engelholm. Hon har för övrigt även spelat med Denice i Skånelaget och med Emmas storasyster tror jag. 
Alla förstår att det är en rutinerad tjej som kommer till klubben men hon är faktiskt bara 25 år (26 i september) och lär ha många fina år framför sig på planen. Har förstått att en av anledningarna till att hon till slut valde FCH var ryktet om den grymma sammanhållningen i laget och den kommer vi att jobba hårt för att behålla och utveckla. Känns som hon kommer att finna sig snabbt tillrätta i laget med sin glada och sociala personlighet. Utanför planen jobbar hon som flygvärdinna på Norwegian och lite roligt är att när vi träffades nu i eftermiddags hade hon hunnit med en tur till Malta och tillbaka idag. Lite bitter är jag fortfarande på henne för att jag inte fick flyga med det utlovade Dreamliner-planet till Los Angeles men ska försöka komma över det. 
Hon är nybliven sambo mitt i stan i Helsingborg så det blir nära till träningar och matcher. Hon kommer att få en offensiv roll i laget, troligen lite längre fram i banan än tidigare, ska bli intressant att följa.
Vi hälsar Cornelia varmt välkommen till FCH och hon kommer att spela i tröja nr 6. (Kanske har hon tröjan upp o ner på bilden så du behöver inte vara orolig Emma, 9an är din)
Tidigare klubbar
Åby IBK Klippan, Åstorp/Kvidinge IBS, FBC Engelholm, UHC Dietlikon, Burgdorf Wizards, Warberg IC

Inga kommentarer: