lördag 10 oktober 2015

Chili på högrev och Skånska skogar

Matchen idag bjuder oss nästan på lite derbykänslor. Det är nämligen så att det börjar bli en härlig vana att sätta sig i bilen och styra farkosten mot Tyringe. Det är alltså Röke som står på schemat. Först ska vi ge oss av för en lyxig frukostbuffé på Radisson, tankarna på den magiska "chili på högrev" som Carro snappade häromdagen börjar sakta försvinna.


Tankarna inför matchen..

Vi har mött Röke säkert hundra gånger och att det är ett gäng spelskickliga tjejer är ingen nyhet. Jag vill specifikt lyfta fram femman med bl.a Anna Gunnarsson och Sofia Eliasson.
Anna är en ödmjuk räv med enorm rutin i ryggsäcken.
Sofia är en teknisk spelfördelare med brinnande kol under fötterna. Snabb alltså..
Det är heller ingen hemlighet att detta radarpar står för så enormt mycket poäng. Vi måste därför punktera deras spel och instick.

I FCH vill jag lyfta Sofi Persson som trots det inte alltid plattade barret, nu kliver fram som en riktig måltjuv. 
Caroline Holmgren som med sitt stora kunnande ständigt drar oss framåt. Värt att nämnas är den nya klubban som också levererat kass efter kass. 
Catharina Brüggman som briljerar på vilken position hon än hamnar på. 

Enligt min mening har vi spelat väldigt bra mot Röke men tappar ofta i andra perioden när vi står på knäna. Det krävs att vi är på tå idag, lagom taggade och inte viker ner oss. Det är tufft att möta Röke, det är också tufft att möta Helsingborg. Vi vet om att med rätt inställning och hjärta kan vi gå hur långt som helst. 

Vi laddar upp inför match för senare ikväll slår vi pattarna i taket.

Vi ses på Hovet 13.00!

Inga kommentarer: