fredag 28 oktober 2016

Ledig helg!


5 matcher spelade och vi vilar i helgen eftersom Malmhaug ville flytta matchen i morgon. Känns som det passar bra att släppa innebandyn några dagar. 
Vi har förlorat 3 matcher, alla mot förväntade topplag och vunnit 2 mot lag som inte är tippade i toppen. 
Våra prestationer har varit varierande under matcherna. Vi har gjort lysande perioder där vi verkligen spelat bra innebandy men inte fått in bollen. Tänker på den första och sista perioden mot Lund och Landskrona samt dom två första perioderna mot Röke där vi skapade osannolikt med chanser utan att kunna trycka in bollen. Det ologiska är att vi spelat bättre i dom matcherna där vi förlorat än när vi vunnit. Vi hittade tillbaka till vårt försvarsspel mot Landskrona och när vi sätter försvaret är vi oerhört jobbiga att möta. När det gäller att göra mål så är det ingenting som oroar det minsta. Vi har så många spelare i detta laget som kan bidra så det kommer att lossna ordentligt, förhoppningsvis redan på tisdag i Munka. 
Coachingen och hur vi satt ihop laget är väl där vi inte har hittat riktigt rätt ännu och det är bara jag som kan ta på mig ansvaret för det. Förra säsongen vann vi i princip alla jämna matcher och det är ju givetvis omöjligt att det fortsätter så. Nyckeln var att alla var oerhört delaktiga i varje match och där ligger nyckeln framöver. Hittar vi det igen så kommer det att bli en väldigt rolig säsong för kvalité finns det gott om i detta laget. 
Riktigt roligt att vi har haft en hel del publik på våra matcher, det betyder mycket. 
Tillsammans är vi starka

Inga kommentarer: