tisdag 29 maj 2012

Alla älskar backarna i Pålsjö!

Att Pålsjö skog är perfekt att träna i är inte svårt att räkna ut. Förutom att FCH herrar och ett antal andra FCH-lag tränar här så brukar vi springa på hockeyspelare och handbollspelare. Engelholms damer tränade här förra sommaren och igår träffade vi på Engelholms herrar med Vidar i spetsen. I Engelholm spelar den sympatiske Yanick Häggström som jobbar med FCHs sponsorer. Han är nog inte lika sympatisk på planen men han är nog inte ensam om att förändras på planen, vi har några vi oxå!!!!!
Han berättade att det var klart att vi får nya matchtröjor till hösten. Verkar vara en mister Gedda som ligger bakom detta. Vi tackar för det.
I backarna försökte både Cattis och Johanna fuska för att komma före mig men dom behöver nog träna en del för att ha en chans där. Jag älskar backarna och tänker inte släppa någon i laget förbi mig där. Den enda som kan ha en chans är Felle som sprang fort på 4 km igår. Hon kan bli farlig med lite mer träning.
Dagens frågestund är med Denice som fortfarande fuskar med sommarträningen. Förra säsongen skyllde hon på korsbandsskadan. Nu skyller hon på BHn. Hoppas hon är igång snart igen.


1. Det bästa med sommarträningen?
Att få vara ute och få omväxlande träning.
2. Vem är mest fåfäng i laget?
Många!!
3. Vem är klantigast?
Oj, ingen aning…vi skrattar gott åt alla tycker jag
4. Vem skjuter hårdast?
Tony och Corre. (Tony träffar ju aldrig mål!!! /MG)
5. Vem dominerar i skogen?
Björnen?
6. Vem snackar mest?
Alla, därför funkar aldrig handuppräckningen haha.
7. Vem är drottning på fysen?
Felle är en Duracellkanin som bara går och går och går Alex tätt därefter… Cattis är grym på armhävningar, jag och Steffi äger på bäckenlyft och Måns är bra på att hoppa hopprep, host.
8. Gym eller löpning?
Löpning.
9. Kaffe eller The?
Iste, det är ju sommar!
10. Big Brother eller Desperate Houswives?
Får bli båda.

11. Utekväll eller myskväll?
Myskväll.
12. Prag eller Båstad?
Har ju aldrig varit i Prag och 8 år i rad i Båstad så…Båstad!

/MG

Inga kommentarer: