lördag 31 augusti 2013

Dags för innebandyhelg!

Efter den grymma Pragresan vilade vi förra helgen. Nu är det dags igen och det blir en intensiv helg. Idag beger vi oss söderut för några timmars aktiviteter. Har vi tur så slipper vi regnet, blir det regn så kanske det är ett bra tillfälle att se vilka som håller humöret uppe ändå. Teambuildning står på schemat och dom som inte var med i Prag får en bra möjlighet att komma in i laget ordentligt. 
Mat o lite snack om vad som ska gälla under säsongen ikväll och därefter lär det bli en del lekar av olika slag. Går rykten på stan om inchilning, eller heter det pennalism? Det ligger ju i tiden så får väl hoppas att våra tjejer är lite mognare än vissa hockeylag och skolor som skapat stora rubriker sista tiden. Eftersom vi spelar en massa matcher i morgon så lär det bli lugnt och sansat, tror jag.
Premiär för FCH-Cup i morgon med damklassen på Helsingborg arena. Ska vi spännande att se vad vi kan göra mot dom andra Skånska lagen. Vi har ju bara mött Tjeckiska lag, ett Ukrainiskt och Mora än så länge.
Kl 09.00 börjar vi i morgon och spelschemat hittar du här under. Ska bli intressant att se Spanky i Engelholmsbåset, om han orkar prata efter cykeletappen mellan Landskrona och Helsingborg.
/MG

http://fch-cup.se/spelschema/

Inga kommentarer: