söndag 29 december 2013

Årets sista match!

I morgon måndag spelas garanterat årets sista match i Norrehedshallen. Måns All-Stars möter FCH-Dam i den traditionsenliga prestigematchen.
Många spelare har velat ställa upp i All-Starlaget men har fått nej. Policyn är att inga just nu aktiva spelare får vara med i vårt stjärnlag. Vårt lag är mycket tungt (i antal kilo).
Sista träningen innan matchen igår var lagom het och irriterad. Många tunga frågor ska vi få svar på i morgon:
1. Ska All-Starlaget vinna igen?
2. Kommer Damlagets svaga punkt målvakten palla med trycket? Ida är i Frankrike och Simon rycker in, känns väldigt darrigt.......
3. Hur ska Tony klara alla psykningar från sina före detta lagkamrater eller skjuter han över som vanligt?
4. Kommer Måns att knäcka Emmy och Carro och vinna alla tekningar igen?
5. Vågar Denice ställa upp eller skyller hon på sjukdom som vanligt?
6. Kommer Månsson att skjuta lika bra som igår på träningen?
7. Kommer domarna palla för trycket i denna heta match?
8. Vågar damerna spela om sargen?
Svaren på alla frågorna får du på Norrehed kl 19.20 i morgon måndag.
Några svar får vi kanske redan nu när den ödmjuke kaptenen för damerna Caroline Holmgren uttalar sig:

Hur är formen i ditt lag?
Efter julledigheten är formen kanske inte på topp men hungern på att få spela match igen är stor. I laget har vi många vinnarskallar som rullar på som ångmaskiner och dem ångar på med eller utan toppkondition. Jag är alltså inte ett dugg orolig över formen.

Du borde vara orolig för er målvakt, han såg väldigt darrig ut igår?
I morgon har vi bästa målis på plan, det märktes på matchresultatet igår, eller du minns inte den förlusten Måns? Dessutom är det Simpas födelsedag idag (grattis simpa!) och jag är ganska säker på att han kör Simpatime i buren. Dessutom har han riktigt vassa utkast, något vi kommer utnyttja på er gamla slöfockar.

Har ni tränat tekningar idag?
Haha nej, det behövs inte. Jag & Emmy är säkra tekare. Vi vinner de tekningar vi vill vinna Imorgon har domarna en väldigt betydelsefull roll. Många i "Månnes allsuckers team" känner inte till reglerna. Tony "Sållet" Ekman är nog en av dem.. Annars tror jag att det är vi som kommer styra spelet och ni kommer kontra på våra misstag (som inte ska få ske). Planen är dessutom att få Måns "Månne" Gilén ur balans så tidigt som möjligt i matchen. Några snabba tunnlar och en liten fasthållning i klubban så är matchen hemma.

Hur tror du matchbilden ser ut i morgon?
Imorgon har domarna en väldigt betydelsefull roll. Många i "Månnes allsuckers team" känner inte till reglerna. Tony "Sållet" Ekman är nog en av dem.. Annars tror jag att det är vi som kommer styra spelet och ni kommer kontra på våra misstag (som inte ska få ske). Planen är dessutom att få Måns "Månne" Gilén ur balans så tidigt som möjligt i matchen. Några snabba tunnlar och en liten fasthållning i klubban så är matchen hemma.

Hur slutar matchen?
Med tanke på morgondagens tunna trupp för vår del kan det bli en tuff match mot ett gäng yra yxhuggare som har ett odisciplinerat spel. Tre spelare som vi har lite extra respekt för är den "gamla" Fch-trion. Stoppar vi dem är matchen hemma för the ladies in pink med 6-4.


/MG

Inga kommentarer: