torsdag 8 december 2011

Ännu en fredagsmatch!

Dags för sista matchen innan serien vänder och tjejerna vet vilken målsättning som gäller för resten av hösten. Ska inte sammanfatta höstsäsongen innan vi spelat matcherna mot Göinge och Förslöv men kan väl nöja mig med att säga att om någon sagt innan serien började att vi skulle ha full pott efter 8 matcher så hade jag nog inte vågat tro det. Innan matchen mot Röke hade vi inte legat under en enda sekund på hela serien. Just därför gladde segern extra mycket eftersom alla visade en enorm glöd att vända det 0-3 underläge vi hamnade i. Kändes som vi hade bollen nästan alla dom 40 minuterna efter vår tama första period och vi skapade kopiöst med chanser förutom dom 6 målen. Det gäller att inte bli bekväm och tro att någon annan ska göra jobbet utan det gäller att alla är närvarande. I morgon ska vi vara vakna från start och visa att vi kan spela innebandy i 60 minuter. Har aldrig sett Göinge spela så det blir en ny bekantskap.
Mot vår målsättning i morgon kl 20.00 på Norrehed.