lördag 7 april 2012

Fördel Engelholm i bägge kvalmatcherna

Engelholms första-lag är på väg mot div 1 igen. Seger mot Falkenberg borta med 5-1 innebär att dom kan förlora med 3 mål hemma i morgon och ändå gå upp. Det lär inte bli några problem för laget som vunnit alla matcher denna säsongen.
I kvalet till div 2 fick Åstorp en bra start med ledning efter första perioden med 1-0. Engelholm kom dock igen och tog över matchen i den andra perioden. Ledningen med 2-1 kändes helt logisk. Även 3-1 kom i den tredje. Åstorp hade några bra lägen, bl.a. ett ribbskott men det kändes som att en tvåmålsseger speglade matchen rätt bra. Åstorp måste nu vinna returen med minst 2 mål på onsdag. Känslan säger att dom kommer att få svårt att vända på resultatet. Engelholm känns lite jämnare som lag och missar Anna Johansson, som skadade sig idag, returen så blir det ännu jobbigare.
Annars så kändes div 2 laget inte alls omöjliga att störa och det känns ju bra för oss som ska möta segraren nästa säsong.
Mycket folk på läktarna idag, skoj att se.