onsdag 25 april 2012

Sommarlov!

Ja det är faktiskt sommarlov från innebandyn just nu. En månad om året håller vi och det är nu. Troligen börjar vi träna igen 21 maj så nu kan man faktiskt göra vad man vill på kvällarna, inte så dumt.
Fast ska man vara ärlig så är det inte speciellt mycket lov om man är tränare. Resan till Prag ska planeras, just nu är vi 15 stycken som lämnat klartecken att följa med men vi hoppas på några till. Sommarträningar ska läggas upp på ett någorlunda varierat vis, kontakt med ev. nyförvärv, träningsläger ska bokas. Dessutom ska det bokas träningstider i sommar, träningsmatcher ska bokas osv osv.
Hoppas att spelarna inte vilar helt för då lär det inte bli roligt för dom när vi kör igång igen. Vi är helt överrens om att öka på träningen minst en nivå denna säsongen och det ska bli intressant om det äntligen är någon som springer ifrån mig i sommar, hoppas verkligen det.
Vi som var i Malmö och såg SM-finalerna kände nog alla suget efter vad man kan prestera tillsammans om alla verkligen kämpar mot samma mål. Vad våra mål blir för nästa säsong återstår att se, skoj ska det i alla fall bli att möta riktigt bra motstånd igen.

1 kommentar:

Anonym sa...

Kul & hårt jobb brukar löna sig Måns. Lycka till och skön semester.SG