måndag 2 april 2012

Kvalfylld Påsk!

Att förlora en femte och avgörande match på straffar känns ju inte speciellt roligt. Att FCH dessutom förlorade match 1 efter sudden gör inte saken bättre. Ska bli intressant att se vad som händer till nästa säsong. Att "världens bästa målvakt" inte stog på dom tre sista straffarna känns väldigt konstigt. Det är väl då han ska träda fram?

Det spelas 2 mycket intressanta kvalmatcher nu i helgen:

På lördag kl 14.00 ska Åstorp spela sin första kvalmatch hemma mot Engelholm. Returen lär gå veckan efter. Engelholm har tydligen lite strul med tränare som hoppat av lagom till kvalet. Magnus Lidén ska visst leda laget under kvalet. Till sin hjälp verkar det som han får en väldigt rutinerad kraft som varit lagkapten i Dalen och varit med och spelat upp FCH i högsta serien. Vi får se om Johan Karlberg finns med i båset, skulle tro det.

På söndag ska Engelholms första-lag spela sig upp i div 1 är det tänkt. Dom möter Falkenberg borta på fredag och returen går redan på söndag kl 15,00 i Kungsgårdshallen.

Vi har 2 träningar kvar och eventuellt en träningsmatch om vi får ihop tillräckligt med folk och hittar en hall att spela i. DM som vi ska spela ligger väldigt sent och det känns som vi inte har möjlighet att spela ihop laget alls eftersom flera är borta av olika anledningar. Vi får ta det som en utflykt och se till att ha roligt i stället. Givetvis vill man alltid vinna när det är match men utan rätt förberedelser minskar chanserna.

Måste lägga in en bild på Arne. Har precis fått tillbaka hörseln i mitt högeröra. Blev lite lock där sedan Arne snackat nonstop hela vägen till Göinge och hem igen.......
En aktuell bild idag när bägge lagen spelar sina premiärer.


/MG

Inga kommentarer: