lördag 26 januari 2013

Äntligen!!

Vi var helt överens innan matchen att det var dags för oss att börja vinna igen. Vi hade bestämt oss för att jobba hårdare än motståndarna och kriga stenhårt i 60 minuter. Vi följer matchplanen perfekt i 39 minuter och leder med 6-1. Tyvärr släpper vi in 2 mål i sista minuten av andra perioden och det blir lite spännande ändå. Sista minuterna lånar vi knappt ut bollen så någon riktig dramatik blev det aldrig.
Måste berömma alla för grym inställning idag. Tremålsskytten från Värmland måste få ett extra omnämnande. Tur hon är bättre på innebandy än att hålla koll på namnen på sina lagkamrater......
Såhär måste vi spela alla matcher., då kommer poängen oxå. Nu gäller det att vi fortsätter så här, närmast på lördag hemma mot Häljarp. Denna segern är inte mycket värd om vi inte fortsätter kriga på samma nivå kommande matcher.
Till slut tackar vi Arne för grym butterkaka (den kändes inte så butter) och Tony för grym bilkörning. Förbjudet att cykla betyder väl att man får köra bil, eller?