måndag 7 januari 2013

Palmstaden drar sig ur!

Låg aktivitet på bloggen under helgerna men nu börjar det hända saker igen.
Palmstaden har idag dragit sig ur vår serie eftersom dom saknar spelare, tragiskt. För några månader sedan drog sig deras herrlag ur div 1 eftersom klubben är i akut ekonomisk kris. Detta är det andra laget som drar sig ur vår serie och det är väldigt oroväckande för daminnebandyn. Sedan förra säsongen har Willands, Åby, Röke, Engelholm (2 lag), Råbocka, Båstad och Palmstaden dragit sig ur. Säkert några lag till som jag inte kommer på just nu.
För vår serie innebär det att alla Palmstadens resultat stryks. Inget lag åker ur. Dom två sista lagen får kvala mot tvåorna i div 3, just nu Örkelljunga och Malmö ungdom.
Vi har hunnit med att besegra Åstorp i en träningsmatch där vi gjorde 8 mål framåt, tyvärr så hjälpte vi Åstorp att göra några oxå. Spelmässigt var det en ganska jämn förstaperiod, en andra period där vi dominerade fullständigt och en tredje där vi var klart bättre men slarvade rejält några gånger. Bägge lagen saknade spelare men alltid bra med en match, inte minst för oss som inte var så många eftersom 8 spelare och 2 tränare var bortresta, kanske heter det hemresta? och sjuka. Att få matchtempo ger betydligt mer än en träning på lite folk. Måste passa på att tacka Månsson som gästtränat och även fick spela matchen eftersom hon har jullov från Australien.

1 kommentar:

Månsson sa...

Det är jag som ska tacka!! Riktigt kul att lira igen... Lycka till & kör hårt nu resten av säsongen. I keep my eyes on ya!! :-)