lördag 19 januari 2013

Förlust i årets första match!

Årets första match för oss, Landskrona hade redan spelat en DM och en seriematch. Detta märktes inte första 10 minuterna som vi genomförde riktigt bra. Tyvärr får vi ingen utdelning utan det är bortalaget som gör första målet i pp när vi inte är riktigt vakna. 0-2 kommer i sista minuten av perioden, inte direkt den starten vi ville ha. I den andra perioden lyckas vi släppa in två mål redan efter 19 sekunder. Uppförsbacken blir väldigt stor men vi visar bra moral resten av matchen. Efter att vi i tredje perioden reducerat till 3-5 har vi öppet mål två gånger men det gäller ju att trycka in bollarna oxå. Vi tar ut Mia i målet sista minuterna men det blir Landskrona som gör mål i tom kasse.
Sammanfattningsvis så gör vi för många misstag för att vinna en sådan här match. Bortalaget är hetare framför målen och där avgörs väldigt mycket. Vi har inte så mycket att välja på mer än att träna hårt och se framåt. Nästa match mot Finn borta känns väldigt viktig.
Plus idag för två pp-mål och att vi pressar Landskrona ända in i slutminuterna.
Häftigt att spela i den nya arenan, hade varit ännu roligare om vi vunnit i och för sig.