onsdag 10 september 2014

Defensiv klippa!

Att Sanna trollar för att få sitt livspussel att gå ihop och är klar för ännu en säsong glädjer många FCHare. I mina ögon seriens bästa defensiva spelare. Hon har käkat upp många forwards genom åren och kommer att käka upp många fler framöver. En mycket uppskattad person och spelare som kommer att bli väldigt viktig för gruppen. Vi tog ett snack med henne här: 

Du har äntligen bestämt dig för att köra vidare, hur har tankarna gått? 
Tankarna har snurrat, men främst kring jobb och plugg. Att jag ville spela innebandy med detta härliga gäng var inte oklart, utan snarare hur hösten skulle forma sig. 

Vi har en betydligt större trupp denna säsongen, hur känns det? 
Kul! Alltid roligt med nytt folk och det skadar ju inte att vi är lite fler än förra säsongen. 

Du tillhör veteranerna i laget, hur kan du hjälpa dom yngre? 
Förhoppningsvis få dem att känna sig välkomna. Många har redan tagit stora kliv sen förra säsongen, så det ska bli jättekul att se dem utvecklas under säsongen. 

Vem ska göra målen nu när vi tappat några målskyttar? 
Åh, det finns nog många som kan kliva fram, som sagt många taggade yngre. Men även lite äldre*, Cattis och Scott har sett heta ut på träningarna. 

Vad tror du om laget och den kommande säsongen? 
Det ska blir riktigt spännande! Att vi har en lite bredare trupp i år känns jättebra. Det finns massor med talang i detta sköna gäng, så det kommer garanterat bli en kul säsong

Inga kommentarer: