fredag 7 november 2014

Stanstad nästa

Efter att varit iväg i 10 dagar var det härligt att vara tillbaka på träningen igår. Missade matchen mot Häljarp därför kommer inget referat från den matchen. Förväntade mig lite låga tjejer igår men blev väldigt imponerad av humöret och inställningen under träningen. Vi har tillfällig hjälp av Magnus Svensson som ledare. Han har varit med på två träningar och matchen i onsdags och det känns som att han verkligen är rätt person för oss just nu. Han tar sig verkligen tid att dela med sig av sina råd och hjälper tjejerna med detaljer som kommer att betyda mycket. För er som inte känner till Magnus så är han från Sundsvall och har tränat herrlag på hög nivå i massor av år. Bland annat Fornudden, Landskrona. FCH och flera lag i Schweiz. Vi vet att Magnus ambitioner är att jobba med innebandy på heltid och vi får se hur länge vi får äran att jobba med honom. Idag åker han till sin flickvän i Schweiz men kommer tillbaka lagom till nästa torsdagsträning. 
När det gäller matchen på lördag så känner jag mig helt lugn över att vi kommer att göra vår bästa match så här långt. För första gången ser det ut som om alla är tillgängliga och det innebär att Cornelia Scott gör sin första div 2-match i den blå-svarta dressen. Bara hennes blotta närvaro kommer säkert att lyfta alla andra ett snäpp och det ska bli härligt med matchpuls igen. Att sitta på ett hotellrum i Bromma när laget spelar är ingen jag tycker är roligt. Lovar att gå in med grym attityd och motivation och det räknar jag med att hela vårt lag gör på lördag. 
FCH-Stanstad lördag 17.00 Arena A

F 16 har börjat serien starkt med 3 segrar på 4 matcher och möter Engelholm hemma på söndag i arenan i en match som kommer att bli sevärd. Hoppas på mycket folk som stöttar även där. 
FCH-Engelholm söndag kl 11.00 Arena C

Inga kommentarer: