onsdag 9 november 2011

Inför Engelholm-Fc Helsingborg

Idag är det onsdag och det börjar alldeles så smått närma sig fredag kväll då Fch-damerna beger sig mot Strövelstorpshallen för att möta Engelholm. Sist vi mötte Engelholms-tjejerna var innan säsongen hade startat och vi tog hem segern med 1-7.

Nu har det gått nästan 2 månader sedan vi mötte Engelholm och mycket har hänt. Vi har fått upp ett bra tempo i vårt lag. Måns & Tony har lagt fram hur viktigt det är att hålla uppe tempot på träningarna. De har även pratat mycket om vår inställning till matcher. Vi alla var varit riktigt taggade de senaste matcherna mot Åstorp och Åby & det krävs verkligen för att kunna vinna. Med fel inställning och underskattning vinner man inga matcher på. Då vi nu är obesegrade blir de andra lagen självklart extra taggade över att få vara det första laget som vinner över oss. Som man brukar säga, ju mer man vinner desto närmre kommer man en förlust.

Självklart har säkerligen Engelholm också utvecklats sen sist vi mötte dem. En anonym spelare i Engelholm nämnde i en intervju, gjord av en Åby-spelare att de var otränade och hade dålig kondition då de inte hade sommartränat efter vårt första möte med dem. Har de då tränat upp konditionen och orkar mer så kommer det självklart bli en helt annorlunda match sedan sist, då vi mer eller mindre ägde hela matchen med mest bollinnehav.

Det är lite oklart hur många spelare som kommer vara med på matchen på fredag då det är mycket sjukdomar och små-skador som äger rum i laget.
Fridha Larsson som för tillfället är lagets målsprutare stukade foten i torsdags mot Åby. Hon ska prova träna imorgon kväll och avgör därefter om hon kan spela på fredag.
Angelica Forsborn är sjuk med feber och har även fått bihålsinflammation. Osäkert om hon är frisk tills fredag.
Johanna Andersson & Stephanie Petersson har problem med knäna, men kommer förmodligen vara med ändå.

Viktigt att vi gör en grymt bra träning imorgon och att vi har ett bra tempo så vi kan ta det med oss till Strövelstorpshallen och bjuda motståndarna på en bra och tuff match! 

VI SKA DANSA!!!


# 3

Inga kommentarer: