lördag 26 november 2011

Stabil seger mot Råbocka

Efter förra matchen mot Engelholm var det skoj att se att vi var tillbaka igen med vårt vägvinnande spel. Full fart från start och mål redan i andra bytet av den för dagen hetaste kedjan med Cattis, Felle o Steffi. Första 10 var härliga att skåda med mycket rörelse och stort bollinnehav. Tyvärr e vi lite omständiga och spelar lite svårt ibland istället för att gå på skott och trycka in returer. Råbocka drar på sig en utvisning i sista minuten av perioden vilket innebär att vi startar den andra med spel 5 mot 4. Carro trampar in och hänger in den direkt till 0-2. Agge avslutar sedan dagens snyggaste anfall efter härlig passning från Emmy och vi leder med 3 bollar efter andra perioden. I den tredje fortsätter vi att trycka på och den heta formationen med Steffi som center gör 2 mål till.
Givetvis extra plus till hela försvarsspelet efter ännu än nolla bakåt och bara 10 insläppta på 7 matcher är imponerande. Skoj att se spelglädjen och att alla verkligen jobbade hårt i 60 minuter. Lite skillnad på glädjen efter matchen jämfört med senast. Nu väntar en lurig bortamatch mot Röke på fredag och vinner vi den ser det riktigt bra ut inför den fortsatta toppstriden. Åstorp fortsätter att vinna jämna matcher och kommer säkerligen att jaga oss hela vägen.
0-1 Cattis (Felle)
0-2 Carro (Agge) PP
0-3 Agge (Emmi)
0-4 Steffi ua
0-5 Cattis (Steffi)

Dagens citat kommer från Carro när hon ska tacka motståndarna efter matchen och börjar med:
Vi möter Råbocka. (Tror att motståndarna redan visste det?)