torsdag 7 juni 2012

Mot solen?

Framme i Myrtle Beach i South Carolina efter en mellanlandning i New York. Tyvärr hann vi inte med att se mer än JFK flygplatsen och lite skyskrapor på Manhattan på avstånd. Lite synd eftersom New York utan konkurrens är världens häftigaste stad.
Idag har det faktiskt regnat halva dagen vilket har inneburit att jag tvingats gå på outlet i sex timmar. Fastnade i Tommy Hillfiger affären och fyndade rejält. Det är ju så billigt att till och med jag tycker det är skoj att handla, kanske inte i sex timmar dock.
Solen visade sig en stund nu på eftermiddagen så vi provade poolen, sparar stranden till i morgon. Har inte hunnit med att se några innebandymatchet ännu, tar det i morgon. Nu ska jag se hockeyfinalen på tv med kaffe från Starbucks och en Budweiser. Go natt!
/MG

1 kommentar:

#11 sa...

Ser lite trist ut faktiskt! Här är det strålande sol, sommarvärmen kom precis när ni åkte så idag ska vi ligga på stranden istället för att träna! Underbart! Och h&m och gina har studentrea så vi har shoppat ganska tokigt här också...just saying, vad är USA mot Hbg liksom?!