söndag 9 oktober 2011

Här är ditt liv - Måns "Månne, Sahara" Gilén

Så där ja, då var det äntligen dags att verkligen lära känna vår "head-coach" (hur man nu kan vara det utan någon hjärna) - Måns Gilén. Skämt & sido. Måns är född så sent som den 16 februari, 1965. Alltså börjar han närma sig 50-års krisen. Fast det är dock inget som någon utav oss märkt något av ännu.....

Måns växte upp på Tågaborg och var den första kullen som gick på Filborna skolan. När han började på Filbornaskolan hade han en flickvän som hette Christine, som han skaffade sig samma dag som han slutade 9an. Denna tjej drack inte en droppe sprit, så då blev det inte så många Helsingörs-resor för Månne, som han kallades som ung. Efter ca 1 år tröttnade han på att inte få hänga med polarna till Danmark och dricka grön öl så bruttan blev dumpad & Måns började ta båten över till Helsingör igen. Det var iof bara en av anledningarna. Den andra anledningen till att bli singel var ju också för att han var - H Å R D R O C K A R E ! Och hårdrockare var singlar! Så det fortsatte han med ett tag...

Åren gick och Måns började växa upp. Fast att han började växa upp kunde han inte riktigt släppa hårdrocksdrömmen. Att få stå under strålkastarna, headbanga & slå sönder en gitarr var fortfarande högst upp på önskelistan. (Vi som har sett hans taktkänsla tex hoppa hopprep förstår ju att det inte blev någon karriär där). Det närmsta drömmen han kom var att jobba i butiken Tempo på Kullagatan, på skivavdelningen. Därefter jobbade han på Åhléns på Stattena (förmodligen på sminkavdelningen) i 6 månader innan han fick fast jobb på sitt nuvarande jobb - OJ!

På OJ försökte arbetskollegorna smussla ihop Måns och Therese, som hade känt varandra ganska så länge. Arbetskollegorna fick som de ville och Therese flyttade in hos Måns våren 1997. Dock flyttade hon ut bara några månader senare, eftersom Måns levde som en rockstar. Han hittade en ny brud..

Måns är både en avdankad så kallad "rockstar" från Filborna skolan och en avdankad innebandyspelare. Han spelade faktiskt i Landskronas B-lag. När det var dags för föreningens årliga fest för herrlag, damlag och styrelse var tjejen i Måns drömmar där, Eva. Nyvärvad till Landskronas damlag av ingen mindre än Ken Carlström. Tydligen blev det inget raggande från något håll. Måns hade ju då fortfarande sambon Therese och & Eva var ny-sepererad från Alex pappa. Men sedan visade det sig att Måns & Eva hade dansat en del tryckare på föreningsfesten. På måndagsträningen hade Måns tagit på sig en av sina finare tränings-tröjor, kammat håret rätt och tom sprejat på med lite Axe innan träningen. Trots detta dissade Eva honom och Måns fick åka hem - dissad & besviken.

Måns behövde inte vara besviken särskilt länge, Eva ringde nämligen till OJ för att få prata med Måns redan dagen efter. De bestämde en date senare i veckan. Kom ihåg att Måns fortfarande hade sambo... Kom också ihåg att det var Eva som fick ringa Måns.. Borde det inte vara tvärtom? Hmm..
På deras första dejt blev det iaf lite mat tillsammans och mer än så behövde inte Eva göra för att bräda bort Therese. Therese flyttade ut och Eva in.

Så från att vara en hårdrockare, kallats för både Månne & Sahara pga sin poäng-torka i Landskronas B-lag har nu (kanske den blivande frun) Eva förvandlat honom till en (förhoppningsvis) framgångsrik head-coach och en liten halvstekig man som åker till Italien för att spela golf. Eva har alltså gjort under med denna man. Dock är hon nog inte riktigt färdig än. Det var ju inte längesedan Måns & Eva skulle ut på en båttur i stekiga Stockholm. Måns skulle stila till det lite & putta ut båten från hamnen. Det hela slutade med att Måns ramlade i plurret, med kläderna på.

Så Eva hon har kämpat på bra med uppfostringen av Måns, men bäst av allt - Eva har fått Måns till att hålla sig till en tjej. Good work Eva!

Någon mer än jag som tror Måns missar bollen på bilden?

2 kommentarer:

# 89 sa...

Haha..



Hahahahahahahahahahahahahahahahaha!

MG sa...

Cattis har lämnat lite väl mycket info här. Ser fram emot här e ditt liv med Cattis. Jag har mycket info då.........