fredag 28 oktober 2011

Ännu en vinst för Fch-damerna

Nu är matchen mellan Fc Helsingborg - Åstorp/Kvidinge IBS spelad och matchen slutade med vinst för hemmalaget med 8-3.

I första perioden var vi väldigt stressade i vårt spel. Vi rullade inte runt bollen så som vi brukar och vi glömde helt bort att skjuta. Vi bestämde oss för att spela vårt spel och komma till fler avslut. Sagt och gjort & sedan började det gå vägen för oss. Målen rullade in och Åstorp fick även göra ett mål på straff, där Mia är millimetern ifrån att rädda.

I sista perioden pressade Åstorp på och fick in 2 mål på 7 minuter. Vi var beredda på att bortalaget skulle trycka på, ändå var vi lite nonchalanta i försvaret. Matchen stod alltså 4-3 med 10 minuter kar av matchen och Åstorp är heltaggade! Dock var vi det starkare laget som tar tag i matchen igen och avslutar med 4 mål på 8 minuter. Kallas inte det styrka så vet jag inte vad detta kallas.

Måns plus går ikväll till:
Anfalls-trion Denice, Caroline & Fridha som tillsammans gjorde 6 av 8 mål. Magiskt!
Johanna Andersson, som hoppar in i 2:e perioden och gör mål efter 3 sekunder. För att sedan ca 10 minuter senare göra sitt andra mål i matchen. Vilken comeback!!