onsdag 19 december 2012

Årets sista match!

Har precis kommit hem från julmingel på kansliet. Kan väl inte direkt påstå att Roos passar i tomtemössa, han passar i och för sig inte utan mössa heller men det var trevligt med glögg o pepparkakor.

I morgon kl 19,45 på Norrehed är det dags för årets sista match. Serien börjar om och det innebär att vi nu mött alla lag. Skillnaden mot senast vi möttes är att vi har fått tillbaka lite spelare och numera är det faktiskt bara Fridha som inte är tillgänglig. Vi hoppas alla att hon ska tillfriskna snabbt och kanske hinna spela någon match till denna säsongen. Som jag tidigare nämnt har vi varit utan chans i en match och det är mot Malmö. I resten av matcherna har vi varit med men eftersom vi haft en extrem otur med skador och mer eller mindre allvarliga sjukdomar så har vi inte haft så jättestora möjligheter att spela ihop laget. Känns som att andra halvan blir desto roligare än första. Att vi förlorade med 7-2 senast mot Kävlinge var totalt ologisk eftersom vi ägde första halvan av matchen. Lite orutin och en del naiva beslut gjorde att vi åkte på en del enkla mål. Vi har lärt oss en hel del och på slutet har vi spelat helt jämnt med alla lag, inte minst i lördags mot Malmhaug. Känns som det är läge att börja plocka poäng snart, gärna redan i morgon eftersom vår formkurva är på klar uppgång.
För er som läst lokaltidningen idag så är det givetvis feltryck på matchstarten på lördag på herrarnas match. 15.00 är det som gäller.

Inga kommentarer: