måndag 3 december 2012

Röke IBK - FC Helsingborg söndagen den 2 dec. 2012

Röke IBK - FC Helsingborg i Tyringe den 2 december 2012

Period 1
Mia startar i mål för FCH. Efter 35 sekunders spel gör Röke matchens första mål. Full fart på spelet från start och det är bra, tycker jag. Lite missar i passningarna bara men Denice assisterar Agges mål som kommer 2:16 och är riktigt snyggt. Nej, 4:09 gör Röke 2-1 här går det undan minsann. Steffie gör 2-2 målet vid 10:04 och det var Carro som assisterade det målet för FCH. När klockan visar 14:19 gör Röke sitt tredje mål och vi kämpar på bra. Åå vad jag gillar denna sporten alltså. Perioden slutar 3-2.

Period 2
Måste bara passa på att berömma domarna som gör en väldigt tydlig och ljudlig domarinsats idag. Felicia åker på en U2 för upprepade förseelser när klockan visar 5:43. Håll nu boxen brudar, snälla. Riktigt starkt jobbat FCH som klarar dessa minuter. Röke gör sitt fjärde mål 8:59 och nu visar tavlan
4-2. Agge som är riktigt het på gröten idag gör sitt andra mål för dagen med hjälp av en assist från Carro 10:40, underbart och det står 4-3. Johanna åker på en U2 för hårt spel 18:37, nu får ni hålla denna boxen också FCH. Perioden slutar 4-3.

Period 3
Vi startar perioden med boxplay i 37 sekunder. Vid 4:35 står det 5-3 och vi som ville ha ett FCH mål till nu istället. Nu kämpar vi på i 15 minuter till, ni kan vända detta. Mia göra många bra räddningar här i Tyringe och det tackar vi för. När klockan visar 8:46 får vi äntligen chansen att spela powerplay i två minuter, passa nu på att utnyttja er situation FCH. Bra spelat med många bra chanser men tyvärr inget mål. Vi tar en time out 17:10 och snackar lite taktik inför matchens sista tre minuter. Mia lämnar målet och vi kör med sex stycken utespelare. Johanna sätter FCHs fjärde mål på ett frislag med endast 10 sekunder kvar av matchen. Hade matchen varat lite längre hade ni kvitterat till 5-5 är jag helt säker på, detta var en riktigt bra match tycker jag. Synd bara att vi inte fick med oss ett poäng eller så. Matchen slutade 5-4.
Mål ( 3-2, 1-1, 1-1 ) 5-4