lördag 15 december 2012

Lördagen den 15 dec-12 Malmhaug KFUM IBF - FC Helsingborg

Malmhaug KFUM IBF - FC Helsingborg den 15 dec 2012

Period 1
FC Helsingborg kör med Mia som målvakt idag. Efter 2:50 gör Susanne matchens första mål och UA tyckte domarna (jag såg Felicia). Malmhaug kvitterar 3:16 till 1-1. Vårt andra mål för dagen kommer när Felicia 4:03 får en snygg passning från Susanne, riktigt snyggt jobbat. Fart, spänning och fina räddningar från båda lagen. Idag har Mia millimetrarna på sin sida hela matchen får jag hoppas. Perioden slutade 1-2.
Malmhaug gillade nog inte riktigt detta underläget för de byter ut målburarna, hihihi.
Skott (17-6)

Period 2
Efter 18 sekunders spel kvitterar hemmalaget till 2-2. Nej nu leder de plötsligt med 3-2 när klockan visar 8:34 in i perioden. Trots bra spel ligger vi under och förlorar denna perioden. Tavlan visar 3-2.
Skott (7-5)

Period 3
2:02 assisterar Denice säkert bollen till Felicia som sätter 3-3 målet. Jösses vilka chanser ni har brudar, snälla sätt detta nu för det är ni värda. Malmhaug sätter sitt fjärde mål upp i nättaket 7:30 in i perioden. Kom igen nu mina favoriter, kvittera snart. Susanne får till en snygg assist till Felicia som gör sitt tredje mål idag, så klockan 11:37 står det 4-4. Vilken första femma ni fått fram, känns helt ok faktiskt. Nej nej nej nu måste vi göra minst ett till eftersom hemmalaget 15:22 gör sitt femte mål för dagen, skit också. När klockan visar 17:05 får Malmhaug en U2  för upprepade förseelser. Snälla kvittera nu, oj de åker på ytterligare en U2 för otillåten trängning denna gången 18:13. FCH tar en timeout 19:15, och 19:25 får Johanna en U2 för upprepade förseelser. Nej så nära men matchen slutade tyvärr 5-4.