lördag 8 december 2012

FC Helsingborg - Hjärnarp 5 dec 2012 på nya arenan

FC Helsingborg - Hjärnarp i nya arenan den 5 december 2012

Period 1
Ja ha då var det dags för Mia att ställa sig i målet för FCH och matchen kan börja. Efter 8 minuters spel ser det jämnt ut i både fart och chanser. Denice assisterar snyggt till Felicia som står kanonbra placerad och sätter  matchens första mål, yes. Jag tycker ni ser trygga och säkra ut ute på plan, hoppas nu bara att detta går vägen. Hjärnarp gör 1-1 målet vid 15:05. Nej nu ligger vi under med 1-2 när tavlan visar 18:39, och så slutade denna perioden.
Skott ( 7-11)

Period 2
De gröna spelarna använder lite för många armbågar i ryggen när de spelar innebandy tycker jag. Vi får ett powerplay 4:36 när Hjärnarp åker på en U2 för upprepade förseelser. Hoppas, hoppas, hoppas på ett hemmamål nu. Cattis åker ut på nästa U2 för hög klubba när klockan visar 9:30. Nu måste vi hålla boxen så att målskillnaden inte blir för stor. Nej bortalaget gör sitt tredje mål vid 10:18  vi måste kämpa på, heja FCH. Hjärnarp får en straff 11:18 när vi har en utespelare som springer igenom vår egen målgård. Vi håller tummarna, Mia. Det blev tyvärr mål och ett riktigt snyggt faktiskt. Nu står det 1-4. FCHs timeout kommer 12:26 men kl 14:20 står det plötsligt 1-5, vad händer? Agge fälls av Hjärnarps målvakt och FCH får en straff som Strand sätter 14:26. Yes vad bra och tavlan visar 2-5. Mål igen när Steffie assisterar till Corre som sätter vårt tredje mål 14:49. Denna perioden slutade 3-5.
Skott ( 9-11)

Period 3
Nej nu får bortalaget ge sig med sitt fula spel. En U2 2:16 för otillåten trängning, är precis vad de ska ha. Powerplayet ser bra ut med fina chanser, men tyvärr för få skott mot mål. Mia gör många bra räddningar denna perioden, typiskt att jag skulle skriva detta precis och så gör Hjärnarp sitt sjätte mål 12:23. Vår Sanna åker på en U2 18:55 för upprepade förseelser och vi klarar den här boxen.