söndag 24 mars 2013

Kval!

Det blir kval för att vi ska klara oss kvar i div 2. Skillnaden mellan serierna är stor. Både vi och Häljarp vann våra serier utan några som helst problem förra säsongen men nu hamnade vi bägge i botten. Inget konstigt egentligen, så här har det sett ut i många år. I princip alla nykomlingar har problem första året och det brukar sluta med kval i bästa fall.
I dagens match gör vi en riktigt bra första period och vi skapar massor av chanser och är klart bättre men får nöja oss med 1-1 efter att vi för 25 gången, kändes det som, släpper in ett skitmål sista minuten.
Resterande del av matchen är vi inte nära att komma upp i den nivå som vi hållit den senaste tiden och då tar man inga poäng mot lagen på den övre halvan.
Jag är mycket besviken på det vi presterar sista 40 minuterna av matchen och alla måste upp en nivå i kvalet om det ska sluta lyckligt. Kan bara hitta en spelare idag som spelar på eller över sin förmåga och det är Strand som var väldigt pigg så länge hon kunde vara med. Både hon och Denice fick lämna planen i förtid men förhoppningsvis är det inget allvarligt med någon av dem. Resten av laget inklusive oss tränare får fundera hur vi ska hjälpa laget på ett bättre sett än idag.
Bara att deppa ihop och komma igen på träningen i morgon.


Inga kommentarer: