fredag 15 mars 2013

Striden fortsätter!

I morgon är det dags för näst sista seriematchen och vi är i stort poängbehov. Eftersom Häljarp möter Finn på söndag så måste vi ta minst tre poäng på dom sista två matcherna. Inte säkert att det räcker men skulle tro att det kan räcka. Hjärnarp borta är verkligen ingen lätt match men förhoppningsvis är vår motivation större än deras. Vi har fortfarande allt i egna händer så det gäller att vi toppat formen lagom till det hela avgörs.
Tänkte passa på att se seriefinalen i Div 3 södra mellan Malmö och Burlöv på söndag. Skulle vi hamna under strecket så kommer jag att vara förberedd på vad som komma skall. Kommer att köra förbi Häljarp och hämta upp några tränare där, tror den ena har sin FCH-jacka på sig som vanligt,  så vi kan scouta tillsammans. Även Malmhaug är inblandad i toppen i den södra trean som är riktigt spännande där sista omgången spelas på söndag. Helt klart är i alla fall att segraren mellan Malmö och Burlöv spelar i tvåan nästa säsong.

Div 3 Södra

I den norra trean är Åstorp klara sedan ett tag. Örkelljunga behöver en poäng i sista matchen för att smita förbi Munka som spelat färdigt. Det bör dom klara och därmed får dom spela kval mot ett lag från vår serie.

Div 3 Norra

Rantzowshallen kl 16,00 i morgon lördag är det som gäller.



Inga kommentarer: