fredag 10 augusti 2012

Båstad Outdoor Open 2012-08-10

FC Helsingborgs damlag spelade sin första match i Båstad Outdoor Open idag. Tyvärr regnade det alldeles för mycket så matchen flyttades in på Strandängsskolans idrottshall, där vi mötte Pixbo.

Period 1
Vi hade Mia i mål och matchen startade väldigt bra med högt tempo och fina passningar från båda lagen. På plan hade vi FCHs nyförvärv Johanna Strand som gjorde matchens första mål efter ca 7 minuters spel, hon assisterades av Steffi. Detta kändes riktigt bra. Efter 8:23 kvitterar Pixbo till 1-1.
Pixbo gör ytterligare ett mål vid 9:34 och första perioden slutar 2-1.

Period 2
Vi hade Jossan i mål och nu hade Pixbo lagt in en växel till på sitt spel och vi kunde inte riktigt stå upp mot detta. Pixbo fick in fyra mål till denna period och vi lyckades inte få in bollen, men det saknades inte chanser utan ni kämpade på tappert tycker jag. Matchen slutar 6-1 till Pixbo.