Match 2 och 3

Båstad outdoor open dag två, 2012-08-11

Dagens första match är Ängelholm U - FC Helsingborg.
Period 1
Vi startar med Mia i mål & till dagens matcher har vi även fått lite fler spelare till laget som tyvärr arbetade i går. Efter 1:22 åker Ängelholm på en U2 för liggande spel. Ängelholm gör matchens första mål 5:03. Jag tycker det ser rörigt ut för FCH som inte fått igång sitt eget spel ännu. När klockan visar 12:21 gör Ängelholm ytterligare ett mål & perioden slutar 2-0 till Ängelholm.

Period 2
Mia står även denna period. Efter 0:44 åker Alex på en U2 för trängning. Ängelholm spelar med div 1 spelare denna matchen och det känns tungt för oss. 2:29 in i denna period gör Ängelholm sitt tredje mål. Mia gör många viktiga och bra räddningar nu, lite lättare när man inte har solen i ögonen. FCH saknar inte målchanser men tyvärr slutar matchen 3-0 till Ängelholm.

Efter många timmar i den underbara solen spelas en match till kl 18:15 mot Fröjereds IF.

Period 1
Denna match har FCH Jossan i mål. Perioden startar aktivt och bra. Fint spel från båda lagen men det är Fröjered som gör matchens första mål som följdes av några fler, tyvärr. Men FCH ger sig inte utan kämpar tappert vidare. 14:19 får vi äntligen hål på deras målvakt och gör vårt första mål i denna match. Det är Carro som gör det efter assist från Strand. Första perioden slutar 6-1 till Fröjered.

Period 2
Denna period börjar lika bra som förra. Högt tempo och många målchanser från båda lagen. Efter 8:50 görs mål nr 7 för Fröjered & mål nr 8 kommer när klockan visar på 9:59. Tyvärr gör vi lite felpassningar så att bollen kommer till motståndarna i stället för till våra egna spelare. 14:00 blir det 9-1 och så slutar den sista matchen här uppe i Båstad för FCH.