Häljarp-FCH

Träningsmatch mot Häljarp söndagen den 26 aug i GA-Hallen, Landskrona.

Matchen idag var 3 x 20 minuter effektivt spel.

Period 1
FCH börjar med Jossan i mål. Efter 5 minuters spel har båda lagen haft bra målchanser,  Helsingborg har dock ett säkrare passningsspel överlag denna period. När klockan visar 16:26 får Corre in matchens första mål assisterad av Amanda. 17:00 gör Felle vårt andra mål efter pass från Steffi. Första perioden slutar 0-2.

Period 2
Efter 1:46 gör Häljarparna sitt första mål som är ett riktigt "fismål" som slinker förbi Jossan. Denna period tycker jag helt klart att vi sitter inne med bättre spel och bättre spelförståelse överlag. 10:28 in i den andra perioden sätter Steffi FCHs tredje mål med hjälp av Fridha och Felles snygga passningsspel. 13:15 lägger FCHs Fridha in vårt fjärde mål via köksvägen på Häljarps målvakt Maria. 19:48 gör Agge vårt femte mål assisterad av Fridha. Andra perioden slutade 1-5. När halva denna period spelats gör Helsingborg ett målvaktsbyte och Mia kommer in.

Period 3
Cattis gör ett fantastiskt egenarbete för att få in vårt sjätte mål bakom Häljarpsmålvakten när klockan visade på 7:46. Så kul att se er spela så bra tjejer, jag älskar innebandy. FCHs Amanda åkte ut på en U2 (felaktigt avstånd) 15:52. Matchen slutade 1-6....