lördag 24 november 2012

Åttondel!

Dags för åttondelsfinal i Skånemästerskapen. Eftersom vi vann vår grupp har vi fått fördelen att spela hemma mot Röke som blev tvåa i sin grupp. Matchen spelas med rullande tid till skillnad från seriematcherna och ska avgöras. Är det lika efter 60 minuter blir det förlängning tills något lag vinner. Segraren belönas med kvartsfinal hemma mot Landskrona.
Fredagskvällen avnjöts på Häljarps sköna läktare. Hemmalaget hade glömt sin identitet och skulle in och föra spelet. Detta gjorde att Palmstaden fick matchen precis dit dom ville och tog sina första poäng i serien. Är det något Trelleborgarna verkligen är duktiga på så är det att vända spelet, det fick vi själva uppleva tidigare på säsongen.
Idag har även Malmö fortsatt sitt segertåg och hade 4-0 mot Hjärnarp efter 10 minuter. Nu blev det till sist bara 6-4. Landskrona nollade Lugi och Kävlinge slog Finn klart.
Skade och sjukläget hos oss är fortfarande oförändrat men nu är i alla fall Agge tillbaka igen. Hoppas att allt vänder efter jul så vi kan visa vad vi kan när alla är på benen samtidigt. Tur att vi har så många bra spelare ändå så att vi får ihop bra lag trots all frånvaro.
FC Helsingborg-Röke. Söndag kl 18.15 Idrottens Hus A-hallen

Inga kommentarer: