söndag 18 november 2012

FC Helsingborg - Malmö FBC 17 nov-12

FC Helsingborg - Malmö FBC på Norrehedshallen den 17 nov-12

Period 1
Dagens målvakt för FCH är Mia. Malmö gör matchens första mål 6:04. Redan 6:32 gör de ytterligare ett mål och tavlan visar 0-2. En intensiv match och bra jobbat de första 10 minuterna FCH, det är inte lätt att stå emot detta målsprutande laget. Bortalagets tredje mål kommer 14:49 trots att vi har haft några riktigt fina målchanser. Malmö gör även 0-4 efter 17:52 och det var ett riktigt snyggt ett, tycker jag. Nej med bara en sekund kvar av period 1 står det 0-5. Kom igen nu brudar. Bit i hop och kämpa vidare kära FCH.
Skott mot mål (7-12)

Period 2
FCH har spelat bra men denna periodens första mål är Malmös och nu står det 0-6 när klockan visar 11:39. Jag tycker helt klart att ni kämpar på riktigt bra. Johanna åker på en U2 för otillåten trängning 17:31 och Malmö får en straff på grund av det. Yes, Malmö missar och Mia och resten av laget blir väldigt glada. Tyvärr var Mia chanslös när Malmö leker framför vårt mål och sätter 0-7, 18:21. Nu håller jag mina tummar för att FCH ska få in några mål så att måltavlan ser lite roligare ut. Men det kunde varit värre, för deras chanser var många. Nej detta känns lite trist .... men håll uppe humöret fast att det 19:32 står 0-8. Så slutade denna perioden.
Skott mot mål (4-14)

Period 3
Yessss Denice gör vårt första mål för dagen 0:47, grattis. Bortalaget gör 1-9 efter 1:26. Kom igen FCH tjejerna. Mia gör en kanon räddning som tyvärr leder till en retur och 6:13 blir det 1-10. Denna perioden är riktigt bra och möjligheterna många. Verkligen bra kämpat FCH. Matchen slutar 1-10.
Skott mot mål (15-9)

Lycka till i div 1 Malmö, för där tror jag ni hamnar snart. FC Helsingborg stort lycka till mot Röke de kommande helgerna. // SG

Mål ( 0-5, 0-3, 1-2 ) 1-10
Skott på mål ( 7-12, 4-14, 15-9 ) 26-35