måndag 26 november 2012

DM den 25/11 FC Helsingborg - Röke IBK

DM den 25 nov 2012 mellan FC Helsingborg - Röke IBK  ( 8 dels final )

Period 1
FCH börjar med Jossan i mål. 2:29 kommer matchens första mål och det är Rökes. Kom igen nu FCH. Vet inte riktigt vad jag ska säga, har sett bättre spel och hoppas att ni värmt upp snart, förlåt. 15:45 kvitterar vi när Carro assisterar till Denices som gör 1-1. Detta resultatet höll i sig till periodpaus. (Domarna sade UA på Denices mål) Sorry Carro.
Skott (10-4)

Period 2
Nu i andra har vi inte haft så många målchanser precis men fortsätt att kämpa för varandra och ös in mål. Efter 9:45 gör Röke ett riktigt siktmål och b o l l e n  r u l l a r  i n i  m å å å l......Nu ligger vi under med 1-2 och FCH byter målvakt till Anna. Anna är ny i vårt FCH mål och vi hälsar henne välkommen och hoppas att hon ska trivas hos oss. Andra perioden slutade 1-2.
Skott (4-4)

Period 3
Efter 2:41 gör bortalaget sitt tredje mål och det står 1-3 på tavlan. 5:03 får Röke en U2 för otillåten trängning. Nu måste ni ta vara på ert powerplay tjejer. Oj vad de två minuterna gick fort. Äntligen Steffie 14:47kom äntligen vårt andra mål. Målet assisterades av Denice. Nu med bara fem minuter kvar av matchen börjar det likna något. FCH tar en time out 18:44 in i spelet. Hoppas på två snabba nu tjejer. Röke tar också en time out 19:52. Ser mörkt ut nu tycker jag, tyvärr. Röke är vidare i DM och vi i Helsingborg åkte ut.
Skott (8-3)

Mål ( 1-1, 0-1, 1-1 ) 2-3
Skott ( 10-4, 4-4, 8-3 ) 22-11

Något som var riktigt kul var att se Fridha, krya på dig. Kram

Tips! Tjejer ni kan väl ta på er era gamla FCH kostymer för det måste sitta mycket glädje och mål i de kläderna ;) Hi hi hi // SG