Lördagen den 20 oktober tar FC Helsingborg emot IBK Finn på Norrehedshallen.
Idag kan vi se kaptenen Johanna på plan och det ser bra ut. Vi har även en ny i laget som heter Annica, vi hälsar henne välkommen och hoppas att hon ska trivas i vårt goa gäng.

FC Helsingborg - IBK Finn

Period 1
FCH startar med Mia som målvakt. Matchen startar med väldigt högt tempo från första sekunden. Det blir Agge som gör matchens första mål 6:07 och assisteras av Denice. När klockan visar 11:22 får vi en straff som mamma Johanna får lägga...tystnaden lägger sig i hallen och spänningen är stor. Målvakten i IBK Finn räddar och vi får spela powerplay i två minuter i stället. När Finn blir fulltaliga gör de 14:18 sitt första mål och det står 1-1. Båda lagen har många bra målchanser, bollen är rund och allt kan hända. Första perioden slutar 1-1, riktigt kul med en match med så högt tempo. Bra kämpat alla tjejer.
Skottstatistiken ( 12-9 )

Period 2
FCHs Steffie gör vårt andra mål 1:47 och assisterades av Corre, bra jobbat. Det är riktigt hett på plan denna perioden, jag ser irritationen växa i några FCHs spelares ögon. Lugna och fina nu så vi inte åker på utvisningar, tack. När klockan visar 11:18 är det dags för Fridha att göra 3-1 med assist från Steffie. Hemmalagets Emmy får en U2 för slag med endast tre sekunder kvar av perioden, som slutar 3-1.
Skottstatistiken ( 10-8 )

Period 3
Vi överlever i boxplay och 2:36 gör FCHs Fridha 4-1 målet UA. Denna perioden känns det som tempot har lagt sig lite. Men vilket snyggt spel ni har FCH. Steffie gör 5-1 målet 8:22 och assisterades av Gotte efter en liten paus i spelet när en i bortalaget stukar sin fot. Håller tummarna att hon är i spel snart igen. Steffie gör det igen 10:53 med assist från Agge denna gången och nu visar tavlan 6-1, underbart att vara ett FCH fan i en sådan här match. IBK Finn får in sitt andra mål bakom Mia 12:28, som för övrigt har gjort en kanonmatch idag, bra jobbat Mia. Felicia gör 12:38 hemmalagets sjunde mål och stämningen är hög på läktaren och på plan. Matchen slutar 7-2. Grattis FCH till 3 poäng till. // SG
Skottstatistiken ( 9-12 )

Mål (1-1, 2-0, 4-1) 7-2
Skottstatistiken (12-9, 10-8, 9-12) 31-29