fredag 12 oktober 2012

Utveckling!

Man lär sig väldigt mycket av förluster och ibland även av segrar. Vårt försvarsarbete mot Åstorp var bedrövligt och hade vi spelat så i div 2 hade vi blivit slaktade. I trean funkar det att fuska med hemjobbet eller spela chanspassningar. I denna divisionen blir man straffad direkt. I alla tre matcher som vi spelat har vi skapar mycket målchanser. Man kan tycka att vi har haft otur eller marginalerna emot oss. Den krassa verkligheten är att tur och marginaler förtjänar man, det är ingenting man får gratis. Det är ingen slump att Barcelona eller Manchester United gör mål i 92 minuten allt som oftast. Dom har spelare som verkligen vet vad det innebär att vinna matcher och verkligen jobbar hårt ända tills domaren blåser av. Måste säga att vår trupp vimlar av matchvinnare och spelare som kan göra skillnad. Skulle uppskatta att vi är ungefär 100% bättre än vid motsvarande tid förra säsongen. Det handlar om att tro på oss själva och göra rätt saker på varje träning. Snacket vi hade innan träningen igår kändes riktigt bra. Att sedan få ta del av den bästa och tempostarkaste träningen vi gjort var en helt underbar känsla. Jag brukar ha med mig en hel del känslor i bilen hem och den värsta känslan som finns är när vi haft en dålig träning. Antingen för att vi ledare haft för dåliga övningar eller inte varit tydliga nog vad som gäller. Lika tråkigt är det att se när vissa spelare som man vet kan så mycket kanske går på 70-80% eller inte tar ut sig när vi springer eller gör annan fys. Håller vi den nivån som vi gjorde igår är vi långt ifrån ett bottenlag, det kan jag garantera. Sträck på er ni som var på plats igår.
Skoj att se att nästan alla som varit borta länge är tillbaka igen. Känslan är att det är många som kommer att kriga nästa vecka för att förtjäna speltid. Är faktiskt sjukt imponerad av den trupp vi har nu. Att se Strand gå in på sin första riktiga träning på nästan sex veckor och visa det hon gjorde igår gör mig väldigt glad. Även Johanna är tillbaka och hon kommer att tillföra precis den tyngd som saknats. Snart har vi ledare ingenting att skylla ifrån oss på om vi inte spelar bra innebandy. Framtiden är ljus för detta laget om vi fortsätter kriga för varandra och pusha på varandra på träningar och matcher.
Ska passa på att hälsa Annica välkommen till laget. Vi har haft lite för många anfallare i förhållande till backar tidigare. Känns därför bra att få in en back till.
Slutligen ett matchtips
FCH 12/11-12 mot FCH 12/11-11 skulle slutat 7-3 trots att Carro fortfarande inte är helt frisk!!!!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Riktigt kul läsning Måns ;) Sitter här med en del glada tårar...Fantastiskt lag du & Tony har. Lyckokramar i massor till kommande matcher ;) // SG

Pålle sa...

Glöm inte lilla mig Susanne !! E oxå tränare nu !! Hi hi

MG sa...

Tycket du springer mest omkring med en klubba i handen och höjer medelåldern Pålle

Anonym sa...

Förlåt min goa Pålle, ska aldrig upprepas <3 // SG

Pålle sa...

Måns det e inte åldern jag höjer det e nivån på innebandyn ha ha ha