söndag 7 oktober 2012

FC-Helsingborg - Palmstaden 5 okt-12

FC-Helsingborg tar emot Palmstaden hemma på IH fredagen den 5 oktober.

Period 1
Mia står för FCH idag. Vår trupp växer och det är skönt att se att Agge är tillbaka. Men vi väntar fortfarande på skadade FCH spelare och ett nyförvärv. Efter 10 minuters spel står det fortfarande 0-0 men båda lagen har haft målchanser även om FCH har bollen mest. Palmstaden gör matchens första mål 16:35 in i perioden. Perioden slutade 0-1 till bortalaget.
(skottstatistik 10-5)

Period 2
Palmstaden gör sitt andra mål 1:34 in i denna period, nu får vi jobba på tjejer. Bortalaget har tagit åt sig bollen mer nu och FCH tar klokt nog en time out 7:40 och ändrar runt lite i våra skadade femmor. Nu måste vi leverera brudar. Nu ser det genast bättre ut för hemmalaget, fart, chanser och underhållande bra innebandy. Alex åker på en U2 efter 10:36 för hårt spel. Vi skapar många chanser nu men får inte in bollen i motståndarnas mål, tyvärr. Äntligen, äntligen, äntligen gör Steffie 17:10 FCHs första mål med assist från Denice. Bortalaget gör 1-3 målet när det bara är 18 sekunder kvar av perioden.
(skottstatistik 10-7)

Period 3
Efter 2:16 gör Sanna ett riktigt fint mål, sitt första i FCH kläder. Hon assisterades av Emmy, oj vad skönt. Vårt tredje mål kommer 4:40 när Steffie assisterar till Denice. GLÄDJE i hjärtat för ett FCH fan. Oj oj oj Agge riktigt snyggt 4-3 och vi har vänt matchen 10:22 in i perioden. Yes 11:52 sätter Steffie
5-3 målet och Palmstaden tar time out 12:35. Så nu äger vi bollen till fulltid, tack. Underbart, stort GRATTIS FC Helsingborg. Matchen slutar 5-3. Tackar dagens förstärkning i hejarklacken....// SG
(skottstatistik 10-3)

Målen ( 0-1, 1-2, 4-0)