söndag 19 februari 2012

Div 2 närmar sig!

Ett stort steg mot serieseger togs idag efter storseger med 9-2 mot Engelholm. Första perioden var bedrövlig från vår sida och det var bara Jossan i målet som gjorde det riktigt bra. Engelholm skapade en hel del chanser och var mycket hetare än oss första 20 minuterna. Det har varit en otrevlig vana dom senaste 3 matcherna att våra motståndare varit betydligt hetare från start. I den andra gjorde vi allt det vi snackat om innan matchen. Rörelse, aggresivitet, tempo och avslut. Vi gör 5 mål och våra motståndare har väldigt svårt att hänga med. Ledning med 6-1 inför sista där vi fortsätter att trycka på. Vi jagar det 10e målet men vi får tyvärr inte in bollen trots hårt tryck sista minuterna.
Pris till matchens lirare gick till Mahdis som äntligen fick göra sitt första mål.
Jossan var riktigt bra i målet och räddade flera farliga lägen när vi ställde till det för oss för att vi inte var vakna.
Plus även till Steffi som springer oavbrutet och till Agge som var delaktig i mycket.
Vårt powerplay var även idag 100% med 2 mål på 2 försök.
Nu får vi en välförtjänt ledig helg innan vi tar oss an Råbocka den 4 mars. Åstorp har 2 svåra matcher innan dess och tappar dom poäng så kan det bli livat den 4e på Högasten.