Åstorp-FCH i DM den 19 sep 2012

TREDJE DM MATCHEN FÖR FCHs DAMLAG ONSDAGEN DEN 19 SEPTEMBER 2012

FCH s damlag åkte till Åstorp för att möta deras damlag.

Period 1
FCH börjar med Mia i målet. Redan 1:10 in i matchen gör Felicia ett snyggt mål och assisteras av Cattis. 6:41 kommer Fridha springande på vänsterkanten och gör vårt andra mål efter en bra passning från Cattis. Åstorp vill inte vara sämre utan de gör också mål när klockan visar 8:15 in i perioden. Detta är en period med två kämpande lag och väldigt högt tempo. Det blir ett mål till för FCH 19:16 när Corre stänker in ett riktigt fint mål, ua.
Första perioden slutar 1-3.

Period 2
FCH gör sitt fjärde mål genom assist av Steffie och mål av Felicia när klockan visar 1:16. Vårt femte mål kom 2:29 av Cattis som assisterades av Denice. Åstorp krigar vidare och ger inte sig så lätt, de gör sitt andra 3:08 och nu står det 2-5. Åstorp får lite hjälp av domarna tycker jag, eftersom de bara blåser och ser det ett lag gör. Åstorp får in sitt tredje mål 6:21, fjärde mål 7:36 och till och med sitt femte mål 17:56 trots att Mia storspelar idag. När perioden äntligen är över står det 5-5 och Åstorp känner sig säkert stolta, och det ska de vara med.

Period 3
Nu gissar jag att det snackades och peppades en hel del i periodpausen i FCHs omklädningsrum.
Cattis gör ett kanonmål efter 1:49 och assisterades av Felicias frislag från hörnan. Fridha får också in ett riktigt bra mål som assisterades av Cattis efter 5:14 och plötsligt leder vi igen med 5-7, underbart. FCH har för många spelare på plan när klockan visar 16:00 och åker på en U2. Vi spelar bollen lugnt och säkert medan Åstorp spelar fult och farligt nu. Agge åker på ett hårt slag över handleden, tur att röntgenbilderna visade att hon var hel men öm bara. Alex däremot golvades   och fick åka ambulans till sjukhuset, där det konstaterades hjärnskakning. Illa illa illa Åstorp. Matchen slutade 5-7 och FCH hade tagit hem segern igen;) Grattis alla tjejer
Målstatistik (1-3, 4-2, 0-2)