fredag 28 september 2012

Premiär!

Dags för premiär i div 2 damer mot ett av dom tippade topplagen Kävlinge på bortaplan.
Vi har kört på bra hela sommaren men när väl matcherna drog igång  har skadorna förföljt oss. Nu är vi ju vana att sakna folk så det är ju inget att skylla på längre. Skador kommer alla lag att få och det är bara att hoppas att vi har uppfyllt kvoten av tunga skador redan nu. Kävlinge är ett etablerat div 2 lag som alltid ligger i toppen och gör mycket mål. Ska bli intressant att se hur vi kan störa dom.
Serien tjuvstartade redan igår när mina favoriter till seriesegern Malmö FBC besegrade Lugi borta med 4-2. Malmö är väldigt konstruktiva och gillar att föra matcherna medan Lugi bygger sitt spel på några oerhört kreativa individualister.
Övriga matcher är:
Finn-Engelholm. Vet inte alls vilket lag Engelholm kommer att ställa upp med men gissar att det kommer att bli lite upp och ner för dom beroende på om dom kan använda sina div 1 spelare eller inte.
Häljarp-Malmhaug. Väldigt tuff start för Häljarp som precis som vi haft en del problem med skador. Malmhaug åkte ur ettan förra säsongen och blir säkert ett topplag denna säsongen.
Landskrona-Hjärnarp. Landskrona brukar oxå ligga i toppen och får väl ses som favorit mot Hjärnarp. Kan dock tänka mig att Hjärnarp kommer att komma högre upp i år.
Palmstaden-Röke. Vet inte alls vilket lag Palmstaden ställer upp med i år men vet att dom har en rutinerad tränare i förre Pixbospelaren Henrik Kronholm. Röke har tappat sina bägge målsprutor till Engelholm och sin lagkapten till Kävlinge men det innebär säkert att andra kommer att få mer framträdande roller.
Dags att proppa i sig pasta och dricka mycket så gör vi vårt bästa i morgon


Inga kommentarer: