lördag 29 september 2012

Förlust i premiären

En konstig känsla så här på lördagskvällen efter den på pappret klara förlusten. Är givetvis besviken på resultatet men faktiskt väldigt nöjd med mycket. Var lite spänd på om vi skulle klara av div 2 tempot efter att ha spelat mot lag som Eslöv och Ystad. Det visade sig att tempot inte var något som helst problem för oss. Det var vi som tog tag i taktpinnen och första perioden var riktigt riktigt bra i 19 minuter och 59 sekunder. Att släppa in ett mål med en halvsekund kvar kändes sådär. Vi gör en helt okej andra period och har 2-2 till det återstår drygt 6 minuter. Vi skapade mängder med chanser och 2-4 på tavlan kändes allt annat än rättvist. I den tredje släpper vi in ett mål i boxplay och gör ett självmål.
Tycker vi står upp riktigt bra och med lite skärpa i avsluten kunde vi gjort riktig match av detta. Trots allt var det väldigt många positiva besked vi fick med oss som att:
Alla höjde sig 100% efter det tveksamma genrepet mot Åstorp.