söndag 16 september 2012

FCH- Eslöv

FCH damlag möter Eslöv i DM-matchen på Högasten den 16 sep 2012

Period 1
FCH har Jossan i mål i dagens match. Efter 9:03 gör Steffie en snygg passning/assist till Cattis som gör matchens första mål. Steffie åker på en U2 för otillåten trängning vid 15:03 efter några tidigare sargincidenter. FC Helsingborg har bollen större delen av denna period som slutar 1-0.
(Skottstatistiken 15-1)

Period 2
Redan efter 1:48 passar Steffie till Ellinor som nätar ett snyggt mål. 2:08 är det dags för Fridha att göra 3-0 målet med en assist från Sanna. En minut senare assisterar Denice till Carros mål och vi leder med 4-0. Så ja, nu har vi värmt upp hejarklacken och ute på plan. Det är Amanda som gör vårt femte mål med assist från Alex när klockan visar 5:30, underbart. När det är dags för FCH att göra mål igen ska det först bli lite slalom mellan passnings skickliga Steffie och Cattis. Riktigt snyggt jobbat och vi leder med 6-0 när klockan visar 10:35. Dagens sjunde mål görs av Steffie som assisteras av Ellinor när klockan visar 16:21. 8-0 målet görs väldigt snyggt och säkert av vår duktiga back Rebecca som assisteras av Fridha 17:59 in i perioden. Vilket underbart spel alla brudar, det tackar vi för. När en period återstår står det 8-0 till hemmalaget FC Helsingborg.
(Skottstatistiken 19-0)

Period 3
Eslöv åker på en U2 för låsning av klubba vid 6:50. Oj vad klockan ska klabba idag då.... nu börjar den räkna neråt i stället. 10:08 åker FCHs Sanna på en U2 för hands. Med endast 3 minuter kvar av matchen tar bortalaget Eslöv en time out. Denna period verkar bli mållös, tyvärr. När det återstår 1:18 tar FCH en time out. Hade varit kul med några mål även denna period, tycker jag. Jossan hoppar ut och FCH spelar med 6 st utespelare, detta behöver ju också övas på. Jag fick som jag önskade och Carro gör matchens nionde mål med assist från Cattis med endast 19 sekunder kvar av dagens match, som slutade 9-0. <3 // SG
(Skottstatistiken 14-1)

Dagens mål (1-0, 7-0, 1-0)