söndag 9 september 2012

Damernas första DM match

Dagens match hemma på IH mellan FCH och Ystad.  2012-09-09

Period 1
 FCH har Mia i målet denna match. Redan efter 35 sek gör Amanda matchens första mål och assisteras av Carro. Nästa mål kommer 1.12 in i matchen av Gedda som assisteras av Gotte. Steffie gör vårt tredje mål med hjälp av Felle 10.16 in i matchen. Första perioden slutade 3-0 till oss.

Period 2
Efter ett frislag framför Ystads målvakt gör Amanda 4.16 FCHs fjärde mål, assist av Steffie. Vårt femte mål sätter Felle som assisteras av Cattis 6.33. Min nervositet kändes inte längre och matchen har ett lugnt tempo, men varför slösa på krafterna, ;) när det inte behövs. Klar spelmässig skillnad mellan lagen men Ystad gav inte upp utan kämpade tappert på. Tack för det Ystad. FCH tar time out 11.47 och ändrade runt lite i laget. Efter andra perioden ledde vi med 5-0.

Period 3
3.26 gör Emmy vårt sjätte mål och assisteras av Carro. Några sekunder senare gör Amanda 7-0 målet med hjälp av Denice. Cattis gör 8-0 målet 8.52 in i perioden och assisterades av Carro. Det nionde målet assisterar Denice in till Carro 13.14. FCH gör det tionde målet 15.50 genom Denice och det är nya Sanna som får en assist. Matchens sista mål kommer 17.47 av FCHs spelaren Emmy som assisteras av Steffie. Matchen slutar 11-0.  Mål i matchen (3-0, 2-0, 6-0)

Skottstatistiken mot mål var: (21-0, 21-1, 19-2) siffrorna talat för sig själv. FCH hade full koll på matchen och Ystad kämpade tappert på med schyst spel och inga utvisningar så långt ögat kunde nå. Lycka till i serien Ystad. Grattis FCH till en skön vinst. // SG