söndag 30 september 2012

Kävlinge - FC Helsingborg 29/9-12

Kävlinge - FC Helsingborg den 29 september 2012

Ja, så var serien i div 2 damer äntligen igång.
Mia startar i mål för FCH. Jag blir riktigt nervös när jag ser så många bra spelare som inte är ombytta, lite tråkigt för er brudar. Hoppas ni är hela och redo för spel snart.

Period 1

Efter 6 minuters spel har FCH haft en del riktigt fina chanser. Lagen spelar jämnt och bra. När klockan visar 14:03 gör Cattis matchens första mål med hjälp av fin assist från Steffie, underbart tjejer. Perioden var riktigt bra och spännande att se på. Tyvärr fick Kävlinge in 1-1 målet när klockan visade på 20:00 och tutan tjöt.

Period 2

2:20 gör Kävlinge sitt andra mål. Båda lagen kämpar på och har några bra chanser var. 13:13 in i perioden gör Denice ett riktigt snyggt mål på egen hand tror jag. Synd att man inte längre får någon kopia på matchresultatet, men men det får gå ändå. 14:48 in i perioden gör Kävlinge sitt tredje mål. 16:50 åker Steffie på en U2 för slag och då passar hemmalaget på att göra ett mål till och när perioden slutar står det 4-2.

Period 3

När klockan visar 5:40 bjuder vi på ett självmål och tavlan visar 5-2. FCH tar en time out 6:10 och snackar ihop sig lite. 10:37 gör Kävlinge sitt sjätte mål bakom Mia. Kävlinge får en U2 när klockan visar 12:47 men vi lyckas inte få in något mål på deras duktiga målvakt, tyvärr. Tavlan visar 7-2 när det är 5 minuter kvar av matchen och så blev slutresultatet idag. Siffrorna visar inte riktigt den rätta matchbilden tycker jag men det gäller ju att sätta sina chanser och det lyckades vi inte riktigt med idag. Lycka till på fredag FCH då ni möter Palmstaden hemma. Vi ses. // SG
Matchresultat: (1-1, 3-1, 3-0) 7-2