söndag 18 mars 2012

18 raka, känn er unika!

Att vinna alla matcher i en hel serie är få förunnat. Tror inte det är många där ute som har varit med om det eller kommer att få uppleva det. Oavsett nivå eller motstånd är det en unik prestation att vinna rubbet. Känn er unika, det är ni tjejer. I serien ovanför har Chelles Engelholm chansen att göra samma prestation som vi. Dom har en match kvar och har vunnit allt. Problemet för Engelholm är att dom kan inte fira någonting ännu eftersom dom måste kvala för att ta sig upp. Förlorar dom där är det ingen som kommer ihåg alla segrar i serien. Nu är jag övertygad att dom mosar motståndet i kvalet och går upp i ettan där dom hör hemma med det laget. Slipper dom gärna som motståndare nästa säsong. Åstorp kommer att få möta Södra Dal eller Engelholms andralag i sitt kval. Återkommer om detta, en match återstår i tvåan.
Seger nr 18 togs långt in i skogarna i Göinge. Ett tokladdat hemmalag pressade oss dom första 10 minuterna och 0-0 efter första perioden ska vi vara glada för. Att motivation slår klass fick vi klart för oss och det pratade vi om i periodpausen. Ett golv som var halt som is och ett domarpar som inte var närvarande kan vi inte skylla på. I den andra börjar vi spela bollen till varandra och går enkelt fram till 4-0 innan Göinge tillåts reducera i slutet på perioden. Vi ändrar om totalt i den tredje perioden och bollinnehavet är väldigt stort för oss men vi har svårt att tränga igenom hemmalagets box. Tack vare sömniga domare fick Alex målet (som Amanda gjorde) och därmed har alla utespelare gjort mål denna säsongen, stort. Räknar inte in Mia som utespelare men hon var faktiskt riktigt nära att trycka in en boll igår i sin premiär som ytterforward och kvitterar ut klart godkänt betyg. Hon visade prov på bra inställning, skymde målvakten, var lagom irriterad på motståndarna och såg ut att ha roligt på planen. Plus även till Jossan som fick en svår match när vi inte var riktigt närvarande. Måste även berömma motståndarna som hade en klar gameplane och verkligen spelade efter den. Tack till våra trogna supportar som är med oss överallt.

Nu har vi 2 viktiga uppgifter kvar denna säsongen.

1, DM för 20 åringar den 14 och förhoppningsvis 15 april.
2, Presigemötet mellan damerna och Måns o Tony Allstars. Ska bli skönt att trycka till dom lite småkaxiga tjejerna igen. Vi vann ganska enkelt senast med uddamålet. Nu kommer det nog bli ännu enklare. Känner att jag är på väg mot storformen. Kommer nog att bli någon tunnel på Carro igen!!

Matchfakta!






5 kommentarer:

Anonym sa...

Kul läsning Måns ;) Missade ditt och Tonys lag sist men hoppas jag kan se denna. STORT LYCKA TILL I 2:an <3 SG

#3 sa...

Tunnel IGEN?! Jag har aldrig blivit tumlas av dig, utan det är tvärtom. Men du är välkommen o försöka! ;)

#3 sa...

Tunlad, jävla iphone..

MG sa...

Har precis tumlat matchtröjorna. Jag stannade utanför.....

Tony sa...

Längtar att spöa er