måndag 12 mars 2012

Matchreferat!

Ber om ursäkt för uteblivet matchreferat. Det var full rulle efter matchen med att försöka torka efter duschen med kläderna på. På kvällen blev det trevlig samling hos Denice med melodifestivaltema. Tyvärr för Denice vann inte Torsten Flink trots alla hennes sms-röstningar. Jag hann med att krossa Tony i biljard efter att han darrat och slagit den svarta bollen på fel plats. Igår blev det ett besök på Vasatorp för att träna upp svingen innan vi fick ett snabbt infall att bege oss till Varberg för att se herrarna. Dom gjorde en bra bortamatch men oförmågan att förvalta chanserna fällde dom. Nu visade det sig att dom blev klara för slutspel ändå tack vare att AIK tappade 3-0 mot Linköping.

När det gäller matchen mot Röke så gjorde vi en riktigt bra första period. 4-0 och 12-2 i skott kändes riktigt skönt. Resten av matchen glömmer vi. Som jag sa till tjejerna i andra pausen så såg det ut som när jag själv spelade i korpen, och det var ingen vacker syn. Nu spelar det ju ingen som helst roll eftersom segern aldrig var i fara och alla bara väntade på slutsignalen och guldhattarna.
Ska jag berömma någon så var det Corre som var lysande i första perioden innan hon oxå föll in i hawaispelet. Steffi och Emmy hade några snygga kombinationer men alla kan betydligt bättre än idag.

Matchfakta

Kan rekomendera att ni hämtar ut tidningen City idag. Dom intervjuar Carro och har satt in bilden nedan. Att dom klippte bort Tony, Mia och Elle var nog ingen slump......


City
Se sidan 16
/MG


Inga kommentarer: